Albanische Sprüche Msn Nicks Liebe Trennung

Zemra ime tani shkon në një botë të ndryshme, vendin ku ai pëlqen më mirë.


Ndoshta ne dashuri njëri-tjetrin përsëri në ‚Nerit botë më të mirë!


Dashuria vjen fshehtën, përveç kur ajo shkon, ne e dimë se!


Zakonisht ka kur dy divorcuar, vuaj pak më shumë.


Jeta është një lojë … … dhe unë kam humbur atë

Ein Gedanke zu „Albanische Sprüche Msn Nicks Liebe Trennung

  1. jenny

    ich hab noch eins auf deutsch

    »»●ωiєѕσ؟؟..icн ωєiηє؟؟…ωєιℓ ι¢н ∂ι¢н ℓιєвє…!؟!●«« »»● ι¢н ℓιєвє ∂ι¢н ∂ιя ƒяαgє ιѕт ℓιєвѕт ∂υ мι¢н !؟!●««

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.