Messenger Nicks

√ MSN Nicks | MSN Sprüche | Farbige MSN Nicks

google_ad_client = "pub-2422912553934748"; /* Messenger-Nicks.de - Artikel, oben */ google_ad_slot = "7547716498"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 15;

Zemra ime tani shkon në një botë të ndryshme, vendin ku ai pëlqen më mirë.


Ndoshta ne dashuri njëri-tjetrin përsëri në ‚Nerit botë më të mirë!


Dashuria vjen fshehtën, përveç kur ajo shkon, ne e dimë se!


Zakonisht ka kur dy divorcuar, vuaj pak më shumë.


Jeta është një lojë … … dhe unë kam humbur atë

Ein Kommentar

  1. jenny on 19. August 2010 9:56 am

    ich hab noch eins auf deutsch

    »»●ωiєѕσ؟؟..icн ωєiηє؟؟…ωєιℓ ι¢н ∂ι¢н ℓιєвє…!؟!●«« »»● ι¢н ℓιєвє ∂ι¢н ∂ιя ƒяαgє ιѕт ℓιєвѕт ∂υ мι¢н !؟!●««

Gib dein Senf dazu!